Modig, tøff & helt bambus!

Det skjer mye spennende om dagen for klesdesigner Therese Wigstrand, kalt Tiljamid. Ikke bare har hun nylig lansert en helt ny frisk kolleksjon, men den 21. februar i år åpnet hun Consept Store på Voss og på Hamar. Dette i samarbeid med den norske designeren Jumina.En drøm har gått i oppfyllelse! Therese, som styrer avdelingen på Voss, har nå ca. 100 km2 å boltre seg på midt i Voss sentrum.

Modig, tøff og fargerik er ikke bare en god beskrivelse på den nye kolleksjonen til Tiljamid, men også en god beskrivelse av designeren selv. Vi ble fascinert av denne energiske fembarnsmoren ved første møte, og vårt inntrykk er at det hun vil, får hun til. De fem barna hennes er inspirasjonskilden.

Selv om barna til Therese er kun jenter, oppfordrer hun mødre der ute til å kle guttene sine i dette merket. Kjempetøft med gutter i fargerike mønstre! smiler Therese. De fl este av plaggene hun lager er unisex modeller for barn i alderen 0 – 8 år. Therese er opptatt av komfort, og alle klærne hun lager er av 95% bambus, – mykt og behagelig mot huden. Man må nesten selv kjenne på klærne for å forstå hvor myke de faktisk er! Sterke farger og enkle snitt med lekent retrouttrykk er hennes kjennetegn.

Barna må også selv like å gå med klærne, uttaler hun da vi møter henne på Flesland flyplass, denne gang på vei til messe i Paris med den nye kolleksjonen. Det gjelder å vise seg frem i en fase hvor man bygger merket.

Designeren lanserer også i disse dager ny nettside hvor man kan få kjøpt produktene hennes. Selv om netthandel er en mulighet, anbefaler vi allikevel å ta turen til den nyåpnede butikken for en fargerik opplevelse. Kanskje du også får møte designeren selv?