Barnerom_fyrverkeri03

Lekerom – Fyrverkeri av farger!

Mamma Isabella Waldenmaier beskriver seg selv som en leken person og liker selv å leke i borgen
som er rommets midtpunkt, selv om rumpen hennes er litt for stor til å få plass der inne.

Mamma Isabella, pappa Martin og datteren Ella bor på 84 kvadratmeter i et rekkehus fordelt på to etasjer.
Det ene av de tre soverommene i øverste etasje ble omgjort til et lekerom/fellesrom for familien som skulle være et fristed og oppholdsrom for dem alle. Her bruker Martin og Ella å spille TV spill, pussle eller bygge lego sammen. Skrivebordsdelen er relativt nyinnkjøpt og den bruker Isabella som kontorplass/bloggplass, mens den blir brukt til tegnested for Ella.
– Vi bestemte oss for å skape et lekerom som gjenspeilet oss tre, våre ulike behov, men som enkelt kan bli et barnerom i fremtiden om vi skulle behøve det,
forteller Isabella. Lekerommet er grafi skt, lekent og fullt av fargesprakende overraskelser. Grafiske mønste mixet med sort og hvitt med fargesprakende elementer blir bra sammen. Isabella elsker å skape nye bruksområder og sitt eget preg på møbler fra Ikea.
– Når man har så liten plass må man tenke litt nøye gjennom hvordan man skal innrede for at hjemmet skal føles større, praktisk og hjemmekoslig på en gang, smiler hun. Når vi spør Ella hva hennes favorittelementer i rommet er svarer hun:
– Å lese historier, men jeg kan ikke lese enda. Men jeg liker å sitte på puffen og se på bildene. Å tegne ved skrivebord er også kult og bygge med lego.
To sekunder etter kommer Ella inn igjen i rommet og sier:
– Jo, å leke ridder og drage i borgen er også gøy!
Men det er bare gøy om pappa er prinsesse.