Lekehus02

Lekehus – Beste gaven til hagen

Tvillingjentene sitt lekehus ble akkurat som mor Trine Livik Haugen hadde planlagt, dust interiør med sterkere kontraster i detaljene. Her er det rom for både baking og kaffeservering – kun produsert av de stolte huseierne. Tvillingene elsker sitt lille lekehus og leker her så ofte de får anledning.

Lekehuset heter Linda og er kjøpt på Maxbo. Far i huset utførte et nøye grunnarbeid før hytta ble modellert på plass.

– Det ble litt forarbeid, men til gjengjeld har hytten stått stødig gjennom flere vintrer nå. Innvendig malte mor og far alle vegger med hvit maling. På gulvet la de tykt gulvbelegg som
de kjøpte på Teppeabo. Strategisk valg var gulvbelegg fremfor maling fordi de mente dette ville være mer holdbart for vannsøl. Barna elsker å leke med vann,og da er det veldig greit at det ikke blir liggende vann rett på gulvplankene.

Tanken bak interiøret i det yndige huset var hvitt og dust underlag for så å tilføre fargerike gjenstander. Dette gjør lekehuset barnevennlig og koselig. Det meste av inventaret er kjøpt på Ikea, mens noen detaljer, som kaffekjelen, er kjøpt på loppemarked. Og det kun for en 20-kroning.

Stangen som kjøkkenredskapene henger på er en håndklestang fra Ikea. Bildene er innrammede postkort fra Minimega og bildet med kattene er fra Søstrene Grene. Vimpelrekken og gardinen har Trine sydd fra stoff kjøpt på Etsy. Utendørs er det postkasse fra Bruka design og ringeklokke fra Clas Ohlson, noe som gir de små en følelse av et «ekte» hus.

TEKST: BARN & BO | FOTO: TRINE LIVIK HAUGEN | SE MER PÅ HTTP://HOYTRYKK.BLOGSPOT.NO