Julemagasinet er her!

Da er julenummeret endelig i ute!

Klikk her for å bla i magasinet!

Hei hå, nå er det jul igjen! Forventninger, spenning og alle hjerter gleder seg! Vi går en deilig tid i møte, og jentene i Barn & Bo er allerede kommet i god julestemning. Stearinlys i glasskarmen og behagelig julemusikk er på plass.

I dette nummeret tar vi dere med på juletrehogst på Gimmeland gård på Kalandseid hvor de har drevet juletreproduksjon i mange år. Vi fant det perfekte familietreet som vi senere pyntet sammen med festkledde barn på stemningsfulle Urdihuset. Og gjett hvem som kom på overraskelsesbesøk…? Ta en titt da vel!

Førjulstiden er en tid med mange forberedelser, og vi lurer på hvordan vi skal få unnagjort alt. I denne utgaven fi nner du god hjelp til julegaveideér, juleantrekk til de søte

små, gjør-det-selv prosjekter og små kalendersaker til julekalenderen. Det er mye fi nt å fi nne hos alle våre annonsører, og dere vil få god hjelp fra de ansatte.

Morgenstunden er ofte litt mindre kaotisk i julehøytiden, og man kan daffe rundt i pysjen mens man koser seg med god frokost sammen med familien. Vi ønsker derfor å vise

dere mange av de deilige og behagelige pysjamasene som finnes i butikkene. Hva med å ønske seg en i julegave fra bestemor?

Vi ønsker alle våre lesere en riktig god og fredfull julefeiring! Husk nå på å være snill, så går gaveønsket ditt i oppfyllelse.

Vi ses igjen til våren!

GOD JUL!