Sommer_BarneromCaspian01

Barnerom – Skumle dyr og særpreg

Barnerom

Lekkert design og gamle bruktfunn preger barnerommet til Caspian. Det er denne mixen som gjør at rommet fikk nettopp det særpreget som mamma Silje Husebø ønsket. Gamle skoleplansjer av dinosaurer, skumle dyr og ikke minst en egendesignet pallebenk er noe av det som setter prikken over i’en.

Tanken bak rommet til lille Caspian var at det skulle bli et rom med særpreg. Mamma Silje synes tapeten fra Storeys, Plank, ble perfekt for å gi rommet en lun stemmning. Den gamle skuvsenga har orginalfarge og personlig synes Silje det må være litt farge på et barnerom.

Bordet har hun funnet på IKEA, og mixet tilbehøret med bruktfunn som de fl otte gamle skoleplansjene og litt gøyal design som Panton S barnestolen. Pallebenken har hun laget selv. Ved å male en palle sort, for så å skru hjul på kan denne enkelt lages. På toppen av pallen har hun lagt en madrass, tepper og puter. Kontorlampen er et loppefunn, og en
billedlist fungerer fint for å ha bøker lett tilgjengelig.

Silje lar seg inspirere av andre bloggere, men også av interiørmagasiner og andre nettsider.

– Jeg elsker å sette en litt personlig vri på rommet, men det viktigste er at Caspian trives på rommet sitt, forteller Silje. Det er viktig å ha plass til å leke, og at lekene har enkle oppbevaringsplasser. Den store kurven i rommet kan fylles med bamser og andre leker. Det gjør det lett for Caspian å finne frem lekene og rydde dem bort igjen. Trekassen er en gammel dynamittkasse som jeg også har skrudd hjul på. Det er en fin plass å oppbevare de mange dinosaurene til Caspian, samtidig som han får lett tak i dem. Han er opptatt av dinosaurer og “skumle” dyr, så de gamle skoleplansjene på veggen syns han også er helt topp, ler Silje.

TEKST: BARN & BO | FOTO: SILJE HUSEBØ | SE MER PÅ SILJES TING | www.silje-vaniljeis.blogspot.no